Wie is De Wederverkoper, lage prijzen en BTW?

Wie is De Wederverkoper?

De kracht van DeWederverkoper.nl is de unieke combinatie van inkopen en verkopen tegen extreem lage prijzen van kwalitatief hoogwaardige laptops en met de betrouwbaarheid van een winkel. DeWederverkoper.nl koopt bewust specifieke modellen in, enkel “de Rolls Roys onder de laptops”. Dit zorgt voor tevreden, trouwe klanten en géén kopzorgen.

Maar waarom kan DeWederverkoper.nl zo goedkoop zijn?
De laptops zijn meestal geannuleerde orders van bedrijven / overheden of faillissementen. DeWederverkoper.nl koopt dan de restpartijen, overstock en overtollige magazijn voorraden in. Dit zijn meestal ongebruikte en nieuwe modellen. Zie ook het promotiefilmpje aan de rechterkant.

BTW- & Margeproducten
Bij DeWederverkoper.nl kunt u zowel goedkope laptops inclusief BTW (21%) alsmede producten welke onder de margeregeling vallen aanschaffen.

BTW product
Een BTW product is een product inclusief 21% BTW. Bij de bestelprocedure kunt u kiezen voor een BTW-factuur. Iedere klant krijgt een officiële factuur op naam waarop de BTW apart vermeld is.

Marge regeling product
Een product dat tot de marge regeling behoort bevat geen BTW. De aangeven prijs op DeWederverkoper.nl is de totaalprijs. Iedere klant krijgt een officiële factuur op naam. Op deze officiële factuur is geen BTW vermeld, omdat er geen sprake is van BTW. Afschrijving is wel mogelijk middels de factuur maar de BTW kan niet worden afgetrokken omdat er sprake is van 0% BTW. Marge-regeling- producten zijn producten afkomstig van bijvoorbeeld overheden of afkomstig van faillissement bij diverse bedrijven.

DeWederverkoper.nl is groot geworden door klein te blijven!
– DeWederverkoper.nl verkoopt al 8 jaar hoogwaardige IT apparatuur met hoge kortingen zonder te besparen op kwaliteit, service en garantie.
– Betrouwbaarheid van een winkel: de bestelling wordt snel op het bezorgadres afgeleverd maar je kunt er ook voor kiezen om de bestelling bij mij thuis af te halen.
– DeWederverkoper.nl heeft geen winkel maar een klein extern voorraadmagazijn en verkoopt vanuit huis. Deze enorme kostenbesparing houden de prijzen laag.
– Het assortiment bestaat voornamelijk uit nieuwe en hoogwaardige IT apparatuur. Ook biedt DeWederverkoper.nl zo nu en dan gebruikte apparatuur aan, deze worden uitvoerig getest, schoongemaakt en schoon geïnstalleerd geleverd. Bij elke productomschrijving staat aangegeven of het gaat om een nieuw of om een gebruikt product.
– DeWederverkoper.nl koopt alleen de beste kwaliteit in, met lage prijzen en met fabrieksgarantie. Daarnaast heeft DeWederverkoper.nl een eigen reparatiedienst. Dus met de garantie zit het altijd goed!